Keitä me olemme?

Mobiililaitteet ovat olennainen osa asiakkaidemme elämää ja monelle se onkin tärkein työkalu päivittäisten asioiden hoidossa. Kun laite hajoaa, on ensiarvoisen tärkeää saada asiantuntevaa palvelua nopeasti ja edullisesti. Smarthuollon palveluissa kaikki lähtee laadusta; alkuperäiset varaosat, valmistajien valtuuttamat huoltotekniikat yhdistettynä asiantuntevaan asiakaspalveluun.

Smarthuolto tarjoaa suurimman valikoiman tuettuja brändejä ja malleja, vuoden huoltotakuun sekä ilmaiset postitukset molempiin suuntiin. Kaiken tämän tarjoamme markkinoiden edullisimpaan hintaan ja mikä tärkeintä, valmistajan myöntämä alkuperäinen takuu säilyy huoltomme jälkeenkin.

Toimipisteemme sijaitsee Helsingin keskustassa Kampissa. Voit jättää laitteesi meille huoltoon tai halutessasi huollamme laitteen pikahuoltona samalla, kun kiertelet lähistön ostoskeskuksissa, ravintoloissa tai kahviloissa. Mikäli et pääse tuomaan laitetta meille paikan päälle, voit toimittaa sen myös postitse. Täytä ensin huoltolomake nettisivuiltamme, tulosta sitten postin pakettikortti ja lähetä laite meille postitse.

 

MTTC Pohjoismaiden kolmanneksi suurin mobiililaite huoltaja

SmartHuolto Oy on MTTC:n tytäryhtiö. MTTC konserni on Pohjoismaiden kolmanneksi suurin toimija mobiililaite huoltojen saralla ja vastuualueisiin kuuluu mm. Baltian alueen takuuhuollot.Meidän +150 koulutettua ammattilaistamme ovat suorittaneet jo yli 1.8 miljoonaa onnistunutta huoltoa ja palveluitamme arvostetaan yli kymmenessä eri maassa. Palvelumme on tunnettu parhaista tuloksistaan. Vuonna 2016 MTTC-yhtymä suoritti 285.000 huoltoa kahden päivän huoltoaikakeskiarvolla ja uusintahuoltojen määrä oli alle 3%.

 

Nämä valmistajat luottavat meihin: