Yritysesittely

Ymmärrämme mobiilin elämäntavan tärkeyden asiakkaidemme elämissä. Tiedämme myös kuinka tärkeää on saada asiantuntevaa palvelua nopeasti ja edullisesti kun mobiililaite rikkoutuu. SmartHuollon palveluissa kaikki lähtee laadusta; alkuperäiset varaosat (alkuperäistä vastaavat, tarkastetut osat Apple) ja valmistajien valtuuttamat tekniikat yhdistettynä palvelun helppouteen.

Jokaisen rikkoutuneen laitteen takana on kuitenkin ihminen. Olemme sitoutuneet palvelemaan jokaista asiakasta ja hyödynnämme palveluissamme innovatiivista ajattelua, viimeisintä teknologiaa ja kaikki tapahtuu ympäristöä ajatellen. Sitoudumme täyttämään korkeimmat laatu standardit palveluissamme. Tämä lähestymistapa tekee meistä johtavan, aina askeleen edellä olevan, takuun ulkopuoleisten korjauspalveluiden tarjoajan Suomessa.

SmartHuolto tarjoaa suurimman valikoiman tuettuja brändejä ja malleja, huoltotakuun sekä ilmaiset toimitukset. Kaikki tämä parhaan hinnan takuulla Suomessa ja mikä tärkeintä, valmistajan myöntämä alkuperäinen takuu säilyy huoltomme jälkeenkin (pl. Apple).

Toimipisteemme sijaitsee aivan Helsingin keskustassa Kampissa. Voit jättää rikkoutuneen laitteesi meille huoltoon tai halutessasi huollamme laitteen pikahuoltona samalla, kun kiertelet lähistön ostoskeskuksissa ostoksilla tai kahvilla. Mikäli et asu lähiseudulla tai et muista syistä pääse toimittamaan laitettasi paikan päälle, ei se ole ongelma. Järjestelmäämme on integroitu postin pakettikorttipalvelu. Täytä huoltolomake nettisivuillamme, tulosta postin pakettikortti ja lähetä laitteesi meille postitse.  

SmartHuolto Oy on MTTC:n tytäryhtiö. Meidän +150 koulutettua ammattilaistamme ovat suorittaneet jo yli 1.8 miljoonaa onnistunutta huoltoa ja palveluitamme arvostetaan yli kymmenessä eri maassa. Palvelumme on tunnettu parhaista tuloksistaan. Vuonna 2015 MTTC-yhtymä suoritti 285.000 huoltoa kahden päivän huoltoaikakeskiarvolla ja uusintahuoltojen määrä oli alle 3%.


Nämä valmistajat luottavat meihin: