Vinkkejä suorituskyvyn parantamiseen

Muutama huomionarvoinen asia laitteen suorituskyvyn parantamiseksi 

  • Käynnissä olevat ohjelmat. Käynnissä olevien ohjelmien määrä vaikuttaa suoraan laitteen suoritusnopeuteen. Mikäli et käytä kyseistä ohjelmaa, se kannattaa sulkea. Se onnistuu käynnissä olevat ohjelmat listan kautta.
  • Riittävästi vapaata muistia. Laite käyttää sisäistä muistia tiettyjen toimintojen suorittamiseen. On suositeltavaa jättää riittävästi vapaata muistia.
  • Jos laite toimii hitaasti tai “jäätyilee”, on suositeltavaa palauttaa laitteen tehdasasetukset. Huomioithan kuitenkin, että tämä poistaa laitteesta myös kaikki henkilökohtaiset tiedot (kuvat, yhteystiedot jne.), joten suosittelemme ottamaan varmuuskopiot ennen palautusta.
  • Asennetut kolmannen osapuolen sovellukset ja ohjelmistot lisäävät laitteen kuormitusta. Jota laitteen käyttö olisi sujuvampaa, on suositeltavaa käyttää ainoastaan tehdasasennettuja sovelluksia.
  • Järjestelmäpäivitys. Viimeisin järjestelmä versio takaa laitteen sujuvan toiminnan. Järjestelmän voi päivittää itse laitteen asetuksista tai se voidaan tehdä valtuutetussa huoltoliikkeessä.

Lisätietoja laitteen käyttöohjeesta ja valmistajan omilta sivuilta.

Nämä valmistajat luottavat meihin: